Wij hebben uw steun nodig!

Een kampweek organiseren is veel werk voor het leidingteam dat ieder jaar vrijwillig mee gaat op kamp. Het is een week die wij voor de kinderen onvergetelijk willen maken.

Om voor de kinderen een onvergetelijke week te kunnen organiseren zijn wij onder andere aangewezen op sponsoring. Wij hebben veel materialen nodig, zoals spel-, en knutselmateriaal voor de kinderen, maar ook benodigdheden voor de keuken, want wij verzorgen zelf het eten op het kamp. Daarnaast zijn het huren van het kampgebouw en het huren van busvervoer grote uitgaven voor ons.

De prijs van het kamp proberen wij laag te houden, zodat het kamp voor de meeste kinderen toegankelijk is. 

Zoals u begrijpt kunnen wij dit niet allemaal zelf, daarom vragen wij uw steun!

Elke bijdrage helpt ons om voor de kinderen van Westvoorne een onvergetelijk begin van hun zomervakantie te bezorgen!

Heeft u interesse om het kamp te sponsoren, dan horen wij heel graag van u!
Mail naar sponsor@rotkamp.nl of bel één van de Hoofdleiding

Uiteraard levert uw bijdrage ook iets voor u op.
Wij hebben verschillende manieren om uw organisatie in het licht te zetten en u uiteraard te bedanken voor uw bijdrage.

Sponsor opties R.O.T. – Zomerkamp

Shirt sponsor
Alle kinderen krijgen aan het einde de kampweek een T-shirt, als souvenir, mee naar huis. Op dit shirt staan de logo’s van een aantal grote sponsoren. Hier zou uw logo kunnen staan.

Website en Facebook
Bijna alle ouders kijken op onze website en/of Facebook-pagina in aanloop van en gedurende het kamp om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Op beide pagina’s posten wij gedurende het kamp elke dag een nieuwsverslag en komen ook de foto’s te staan. Kortom veel ouders kijken hierop. Uw logo en/of bedrijfsnaam kan worden geplaatst op de website.

Info boekje
Alle kinderen krijgen voorafgaand aan de kampweek een boekje thuis. Hier in staat alle informatie met betrekking tot de kampweek. Deze worden uiteraard goed gelezen. Hierin zou uw advertentie in kunnen staan.

Kampkrant
Alle kinderen krijgen na afloop een ‘kamp krant’ mee naar huis. Deze kranten worden vaak nog voor langere tijd bewaard. Deze wordt mee gegeven al herinnering aan het kamp. Hierin zou uw advertentie kunnen staan.

Middelen
Indien u liever geen geld maar middelen sponsort staan wij daar voor open. Uw bedrijf zal ook een plaats krijgen op onze website en in het informatieboekje en de kampkrant. In overleg staan wij voor alle giften open.

Eigen ideeën
Als u nog andere ideeën heeft staan wij hier altijd voor open.