ROT en Corona

We bevinden ons in een ‘rare’ tijd, waarbij het Corona virus het organiseren van evenementen en activiteiten bemoeilijkt, dit geldt ook voor het organiseren van het ROT-zomerkamp.

Hoe de situatie er uitziet op het moment van ons geplande vertrek (17 juli 2021) weet niemand, zo ook niet wat de corona-maatregelen dan zullen zijn.

Daarom willen wij u op deze pagina meer informatie geven hoe wij met deze situatie om gaan.

Vooropgesteld: wij zijn enorm gemotiveerd om er alles aan te doen om de kampweek door te kunnen laten gaan. Maar daarbij is voor ons het allerbelangrijks dat dit op een veilige manier voor uw kinderen én voor ons als leiding kan. Vorig jaar hebben wij ondervonden dat dit zeker mogelijk is en dat onze groep leiding zeer betrokken, creatief en gemotiveerd is om bovenstaande waar te maken. Zo hebben wij dankzij een gulle donatie van het Deltaport Donatiefonds zeepdispensers, papierenhanddoekjes én een 8-persoons wasbak kunnen aanschaffen, zodat handenwassen vaak én goed gebeurde.

In de voorbereidingen van het ROT-zomerkamp volgen wij de ontwikkelen met betrekking tot het corona-beleid op de voet en houden wij constant contact met onze groepsaccommodatie (De Roerdomp) en onze vervoerder over wat de mogelijkheden zijn.

Maar zoals gezegd; niemand kan ik de toekomst kijken. Indien u twijfels heeft, of vragen heeft over hoe wij dit vorig jaar hebben georganiseerd, neem dan vooral contact op met een van de hoofdleiding (onder aan de pagina zijn de contactgegevens te vinden).

Wij gaan alvast de eerste voorbereidingen treffen. Helaas doen wij dit ook op afstand van elkaar en vergaderen wij voorlopig ook online. Maar we doen alvast wat wij kunnen.

Wij hopen natuurlijk dat richting de zomervakantie corona steeds minder invloed heeft op ons dagelijks leven en dat wij voor uw kind(eren) een fantastische zomerweek kunnen organiseren!  

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *